Abrikozenpitolie

Het is niet moeilijk te raden dat abrikozenpitolie wordt verkregen uit abrikozenpitten. Deze plant groeit in China, de VS, Argentinië, Chili, Mediterrane landen en Midden-Aziatische landen. Het heeft een heldere kleur een delicate, aangename smaak. Abrikozenpitolie moet tot 70°C worden opgewarmd, omdat het zijn waardevolle stoffen en kenmerken verliest.

In het kort kan de manier van werken van abrikozenpitolie worden vergeleken met die van amandelolie.

Abrikozenpitolie wordt gebruikt voor het haar, gezicht en de verzorging van het lichaam. Het heeft een verlichtende werking, dus het aanbevolen voor mensen met onzuiverheden op de huid, zoals acnelittekens, verkleuringen en pigmentvlekken door de zon. Het wordt bijna zo snel als het is aangebracht opgenomen en heeft dezelfde snelheid van werken als het gaat om hoofdhuidvoeding. Het stimuleert ook de haarwortels om effectiever te werken.

Hoe ziet een abrikozenpitoliebehandeling eruit? De waarheid is dat de olie zowel op droog haar kan worden aangebracht en direct na het gebruik van shampoo. Een van de meest geweldige voordelen van dit natuurlijke product is dat het gemakkelijk wordt verwijderd door een shampoo. Echter, als het gaat om de behandeling van extreem beschadigd haar, is het aangeraden om alleen een SLS-vrije shampoo te gebruiken. Abrikozenpitolie produceert een geweldige geur en glans wanneer aangebracht op droog haar. Verder zijn de lokken glad en beheersbaar. Bovendien geeft abrikozenpitolie het haar voeding en zachtheid. Het voorkomt gespleten puntjesuitdroging en daarbij verlaagt het de porositeit.

Abrikozenpitolie kan worden gebruikt als additief voor cosmetica die bedoeld zijn voor het gebruik van shampoo en haarverzorging. Beide stoffen moeten precies worden gemengd en aangebracht op het haar, een uur voor het gebruik van shampoo. Abrikozenpitolie kan ook worden gebruikt voor de L.O.C.- methode (haarolie – shampoo, haarolie/een conditioner).

Terwijl je abrikozenpitolie kiest, is het het waard om aandacht te besteden aan verschillende belangrijke zaken. Ten eerste, het fijnste product moet koudgeperst en niet-verfijnd zijn. Dergelijke informatie op het etiket houdt in dat de olie alle mineralen, vetzuren en vitamines bevat. Ten tweede moet abrikozenpitolie op de juiste manier worden opgeslagen. Omdat zonnestraling elke vloeistof beschadigt, inclusief haaroliën, moet zo’n product worden opgeslagen in een flesje gemaakt van donker glas.